Over ons

Dit zijn we dan, het Work Energy team: De mensen die voor uw bedrijf aan het werk gaan. Meer weten over ons? Lees ons verhaal op deze pagina.

Onze ambitie

Fabian Work Energy staand

Fabian Kurvers

Al vanaf mijn puberteit wist ik dat ik iets in sport wilde gaan doen als beroep. Gedurende mijn opleiding kwam ik erachter dat mijn ambitie in gezondheidsmanagement ligt. Hierin heb ik van alles geleerd met betrekking tot sport, vitaliteit en gezondheid. Binnen deze onderwerpen komen mijn eigenschappen en kwaliteiten bovendien geweldig tot hun recht, wat ervoor zorgt dat ik met veel passie mijn werk uitvoer.

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen met onze expertise? Neem gerust contact op!

Olaf van Straalen

In mijn opleiding stond gezondheid van de mens centraal. Tijdens de opleiding is de pensioenleeftijd omhooggegaan en dit heeft mij aan het denken gezet. Ik begon me af te vragen: ‘Hoe kunnen werknemers zwaar fysiek werk of juist de hele dag op kantoor zitten tot 67-jarige leeftijd volhouden?’.

In de specialisatie Gezondheidsmanagement heb ik van alles geleerd over de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers en hoe dit te beïnvloeden is. Samen met Fabian heb ik creatieve aanpakken ontwikkeld om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van werkend Nederland en hierbij komt mijn passie voor beweging en coaching perfect aan te pas!
Olaf 5 - cropped
Scroll naar top