Methode

Onze methode is persoonlijk, flexibel en op maat gemaakt. Elke stap is afzonderlijk met ons te doorlopen of naar wens aan te passen. Op deze pagina lichten wij het stap voor stap voor u toe.

Stap 1: Kennismaking

Iedere samenwerking begint uiteraard met een kennismaking. Zo kunnen wij een eerste schets maken van hoe wij te werk kunnen gaan bij uw organisatie. Daarnaast kunt u alle vragen kwijt over hoe wij te werk gaan. Na de kennismaking is er duidelijkheid over de samenwerking en volgt een vrijblijvende offerte.

Stap 1: Kennismaking

Stap 2: Bedrijfs-vitaliteitscan

Voordat we met vitaliteit aan de slag gaan, willen we eerst weten waar de verbetermogelijkheden liggen. De bedrijfs-vitaliteitscan geeft antwoord op twee belangrijke vragen:

  1. Hoe staat het ervoor met de vitaliteitsbatterijen?
  2. Waar liggen de wensen en behoeften om hiermee aan de slag te gaan?

Als aanvulling op de bedrijfs-vitaliteitscan raden we het aan om Preventief Medisch Onderzoek (PMO) af te nemen. Het PMO is een complete vitaliteitstest die medewerkers inzicht geeft hoe ze fysiologisch ervoor staan. Dit kan een echte eye-opener zijn en zorgt voor extra motivatie en draagvlak om met vitaliteit aan de slag te gaan.

Na de bedrijfs-vitaliteitscan en PMO’s wordt er een adviesrapport opgesteld. Dit is de eerste stap in het creëren van een gezond bedrijf met vitale medewerkers!

Stap 2: Bedrijfs-vitaliteitscan

Stap 3: Aan de slag!

Nu er bekend is geworden waar de (meeste) winst in te behalen valt, is het tijd om aan de slag te gaan! De geselecteerde interventies zullen worden ingepland en uitgevoerd. Er zal bovendien direct een datum worden
gepland voor een evaluatie om de voortgang in kaart te kunnen brengen. 

Benieuwd wat we specifiek kunnen bieden? Klik op de downloadable hieronder.

 

Stap 3: Aan de slag!

Stap 4: Voortgangsrapport

Meten is weten! Wat ging er goed en wat kan er beter? Hoe staat het er nu voor met de vitaliteit van het personeel? Deze vragen worden beantwoord in het voortgangsrapport. Ook kijken we wat de beste vervolgstappen zijn op lange termijn.

Stap 4: Voortgangsrapport

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Klik op de knop hiernaast voor een overzicht van ons aanbod!

Scroll naar boven