Methode

Onze methode is persoonlijk, flexibel en op maat gemaakt. Elke stap is afzonderlijk met ons te doorlopen of naar wens aan te passen. Op deze pagina lichten wij het stap voor stap voor u toe.

Stap 1: Kennismaking

Iedere samenwerking begint uiteraard met een kennismaking. Hierin zullen wij een korte pitch geven over het belang en noodzaak van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van zowel u als de medewerkers binnen uw organisatie. Vervolgens bespreken we al uw wensen, behoeften en verwachtingen omtrent ons aanbod. De interventie zal hieraan vormgegeven worden. Aan het einde zullen wij bij interesse een vrijblijvende offerte voor u opstellen. De kennismaking is natuurlijk eveneens volledig vrijblijvend.

Stap 1: Kennismaking

Stap 2: Organisatieanalyse

Om tot een passend advies te kunnen komen, zullen wij uw organisatie analyseren. Wij analyseren de grootste oorzaken van problematiek binnen duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Dit betreft de volgende onderwerpen:

        –   Voeding

        –   Beweging

        –   Werkgeverschap

        –   Psychosociale arbeidsbelasting (PSA)

Na de organisatieanalyse stellen wij een adviesrapport op. In dit adviesrapport staat een selectie van interventies die het beste aansluit op de verbeterpunten
binnen uw organisatie. Deze keuzes zullen wij in een presentatie nader toelichten.

Als aanvulling op het bovenstaande onderzoek, bieden we de mogelijkheid tot het uitvoeren van Preventief Medisch Onderzoek (PMO) bij uw medewerkers. Het PMO is een complete vitaliteitstest die gedetailleerd aangeeft hoe de individuele medewerkers binnen uw organisatie er fysiek en mentaal voor staan.

Stap 2: Organisatieanalyse

Stap 3: Aan de slag!

Nu er bekend is geworden waar de (meeste) winst in te behalen valt, is het tijd om aan de slag te gaan! De geselecteerde interventies zullen worden ingepland en uitgevoerd. Er zal bovendien direct een datum worden
gepland voor een evaluatie om de voortgang in kaart te kunnen brengen. 

Lees meer over de interventies op onze aanbod pagina.


Stap 3: Aan de slag!

Stap 4: Voortgangsrapport

Afhankelijk van de selectie interventies komt de tijd om de
voortgang te meten. De vitaliteit en duurzame inzetbaarheid wordt op dezelfde manier gemeten als bij stap 2.

De uitkomsten worden uitgewerkt en vergeleken met het adviesrapport in het voortgangsrapport. De verbeteringen in duurzame inzetbaarheid en vitaliteit zijn nu bewezen!

In dit onderzoek kijken we tevens kritisch naar de voortgang, om te achterhalen wat goed en wat minder goed werkt voor de werknemers. Aansluitend hierop bieden we een advies over de mate waarin de interventie(s) het beste voortgezet kan worden.

Stap 4: Voortgangsrapport

Wilt u weten wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Scroll naar top